01

Camping Transfo

Zorgeloos kamperen omgeven door groen in het kader van industrieel erfgoed.

Zorgeloos genieten van rust en eenvoud in prachtig gerenoveerde caravans en een unieke lodgetent.

02

Escape Plong

We keren terug naar de jaren 20 op Transfo. De stoomcentrale draait op volle toeren. De vraag naar elektrische stroom groeit elke dag. Het is druk in het werkhuis van de elektriekers! Ze krijgen de opdracht om in 1 werkdag een prototype voor een nieuwe stoomketel op gang te krijgen…

03

Oenanthe

Geloven in doen waar we goed in zijn, streven naar de hoogste kwaliteit en veiligheid.

Mens versus mens. Mens versus natuur. Net dat ietsje meer.

Sporten, bewegen, samenkomen in de 'natuur' van een industriële setting met eindeloze mogelijkheden.

04

Duiktank Transfo

Op de Transfosite te Zwevegem staat, verborgen in een bufferbekken, een oude stookolietank van maar liefst 17 meter hoog met een diameter van 28 meter. De realisatie van de duiktank is dan ook een perfecte tussenstap tussen duiken in een zwembad en in open water. Ideaal dus om de duiker veilig klaar te stomen voor het woelige buitenwater.

05

Cultuur Zwevegem

Een enthousiaste gids geeft een rondleiding op en rond Transfo. Word ondergedompeld in het verleden, het heden en de toekomst van Transfo.

07

07

KoffieSHOT

Wil je vanaf je smartphone of tablet foto’s laten afdrukken? Dat kan! Of heb je helemaal geen foto's nodig maar toch zin in koffie? Dat kan ook! Onze passie voor koffie is groot maar die voor mensen is nog groter. We serveren dus ook allerlei soorten thee, latté bereidingen, zelfgemaakte limonades, heerlijke sappen en het ‘biertje van de maand’. 

06

Knus

Het geloof in passie en gezelligheid, samen met artisanale en vers gemaakte producten maken van ons de perfecte plaats om te genieten van koffie, thee, pannenkoeken, wafels of een heerlijk ontbijt.

Transfostraat

(ingang Blokellestraat)

8550 Zwevegem

info@transfozomert.be

  • White Facebook Icon

Trots aangeboden door 7 creatieve ondernemers: Camping Transfo, Escape Plong, Oenanthe, Duiktank Transfo, Cultuur Zwevegem, Knus en KoffieSHOT.

Gemaakt met Wix.com